Tässä tälläinen ihan perus liivimekko. Vanhalla tutulla ohjeella=) Tosin sain ompelualaa enemmän tuntevalta vinkkiä vielä hienosäätöön mekossa. Pitää seuraavissa versioissa kokeilla sitä sitten=)

Eli vielä pielessä oli kainalosaumat jotka ovat nyt ihoa päin. Seuraavalla kerralla pitää kääntää niin että saumat jäävät mekon taitteiden sisäpuolelle,ei vasten kainaloa.

Eli liivimekko kaavat koostuvat neljästä osasta ja tässä taas palaset leikattuna. Valitettavasti kuvissa mekko näyttää ihan pliisulta kun on kuvattu harmaata taustaa vasten.. Ääähh...

Muumikangas oli napakkaa kangasta, ei lähde helposti purkautumaan. Käytössä ompelukoneessa oli beige lanka. Tässä tosiaan on tullut opeteltua käyttämään ompelukonetta kaikin puolin ja vielä olisi paljon opittavaa. 

Seuraavassa kuvassa osat on ommeltu yhteen ja taas edessä olisi etu-ja takakappaleen yhdistäminen.

Tässä mekko onkin sitten jo valmiina. Oli kyllä helppo ommella tätä kangasta=) KAngas on siiis ostettu eurokankaasta.

Tällä kertaa olkaimissa on painonapit,tuollaiset tumman ruskeat. Tästä samaisesta kankaasta on tulossa mekko myös limenvihreänä versiona ja on todella raikkaan värinen. Palat on jo leikattu valmiiksi, eli on ompelua vaille valmis=)

Ja tässä mekko vielä "koekäyttäjän" yllä piristykseksi näin marraskuiseen iltaan=) Tosin on vähän turhan nafti koekäyttäjälle=D