Nyt tulee pieni tauko kirjoittamisessa kun lähden reissuun. Reissulta palaamisen jälkeen tuolla odottaa ommeltavat kankaat ja kaavat. Kävin eilen jälleen kerran eurokankaasta hakemassa jo valmiina oleviin kankaisiin puuttuvat puuvillakankaan palat. Nyt on sitten neitoselle tulossa punainen ja oranssi vyötäröinen hame=)  Odotan innolla että saan ne tehdä=) Samoin on sininen olkainmekko odottamassa ompelua, vanhalla tutulla kaavalla tulee se tehtyä=)

Eurokankaaseen tulee kerran viikossa uusia kankaita, olin ihan yllättynyt että niinkin usein. Sieltä mukaan tarttui limevihreä muumikangas,otin pienen palan kun aattelin että jos loppuu ennen kuin taas menen käymään. Beige muumikangashan oli loppunut tuolta "vakio'ostopaikastani". Mutta sain sitä ostettua toisesta paikasta. Vielä sinne jäi aivan ihana lastenkangas joten jossain vaiheessa reissulta paluun jälkeen voisin sellaista hakea=)

Toinen projekti mihin aion ryhtyä on alkaa tutkailla netin kangaskauppoja. Moni on mainostanut ihania liikkeitä joten aion niistä tilata muutaman kankaan. Tosin toimituskulut on aika hurjia mutta pitää löytää joku kiva liike mistä saisi samantein muutaman kankaan. Eurokankaasta kun ei ole tähän mennessä löytynyt mitään kivaa joustavaa kangasta mistä saisi tehtyä ihanan mekon=)  Edelliskerralla kolusin koko liikkeen läpi mutta ei vaan mikään kolahtanut.Oli joko liian kuviollista tai liian yksiväristä tai liian hailun väristä. Pitää olla sellainen raikas,selkeä kuviollinen=)  Voi olla ihan tyttömäinen tai ihan millainen vaan kunhan se kolahtaa=)

Mutta nyt reissuun valmistautumaan ja palaan taas kuvineni ja mekkoineni reilun viikon päästä=)