Löysin uuden ompelu liikkeen,TikaTa nimisen, sellaisen mistä löytyy ompelutarvikkeita,kanttinauhoja,vetoketjuja ja valtava määrä nappeja. Joku jossain taas mainosti paikkaa,joten kiitokset siitä. Löytyi minullekin mieluinen paikka=)

Ensimääisellä käynnillä ostin mukaan muutamia juttuja kankaisiini, mutta totesin että etukäteen en oikein voi sieltä ostaa mitään muuta kuin ompelutarvikkeita. Mutta ostetun kangaspalan kanssa sinne on ihana mennä tutkailemaan nappeja=)

Tällä kertaa matkaan tarttui beigeä vinonauhaa 2m- 1,80e, 2cm paksuista kuminauhaa metrin pala- 1,20e, erilaisia nappeja tämän hetken kankaisiin- hintaluokassa 0,20e-0,45e.  12cm pituisia vetoketjuja 3kpl, a' 0,85e. Suosittelen paikkaa myös muillekin, sellainen pieni ihana putiikki.

 TikaTa on ompelun ja käsitöiden erikoisliike ja liike löytyy kauppakeskus Itäkeskuksesta. Heillä on myös nettisivut,           www.tikata.fi.

Suosittelen lämpimästi kaikille kyseistä liikettä=) On todella iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua ja niin ihanasti kaikkea. Pitäisi hakea sieltä vielä lisää nappeja ja ompelutarvikkeita.