Täällä taas=)

Tänään kävin pitkästä aikaa finlaysonin myymälässä ja siellä tietenkin oli ALE. Siellä on neljä hyllykköä muutamia ihania kankaita ja nyt alepäivinä oli kolmessa rivissä kankaat puoleen hintaan. VIHDOINKIN voisin ostaa KAUAN ihailemiani puuvillakankaita. Joten matkaan tarttui neljä kankaan palaa,yhteensä 19,50e. Näistä palasista tulee sitten 3 tai 4 mekkoa joten ei mekkoa kohden mikään hirmu kallis hinta. Toki ompelemisessa on on vaivansa mutta  ihana niitä on sitten pukea neidin ylle=)

Tässä postauksessa vain finlayson kankaiden kuvia. Tuo muumi kangas kolahti kanssa raikkaudellaan ja kai sitä pitänee käydä ostamassa samaa kangasta vielä sinisävyisenäkin=) Sen verran vielä tuleviin kirjoituksiin että viime yönä sain valmiiksi sinisen liivimekon neidille. Enää vain napit puuttuvat paikoiltaan,niin saa siitäkin sitten kirjoitettua.

Mutta kankaisiin, IHANIA=)

Tässä kankaani=)

Sitten tarkempaa kuvaa.. AAPINEN kangas design Liina Blom

SUVIMUUMI kangas Design Finlayson

Ai niin, Finlaysonin Muumi-kankaat on suunniteltu Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta ja ne ovat aitoja ©Moomin Characters™ -lisenssituotteita.

MANSIKKA kangas, design Anna Luhta , sekä vihreänä että punainen/valkoinen.

Selkeästi huomaan itse,että kaipaan erilasia kankaita. Jotenkin kaipaan vaihtelua vaaleanpunaiseen,pinkkiin,fuksiaan,roosaan, niitä värisävyjä tuntuu löytyvän jokapuolelta. Aakkosista tuli vaan niin oma lapsuus mieleen, muumit ovat suvimuumikankaassa niin iloisia,tanssivia- SE ON KESÄ NYT- kangas huutaa. Samoin tuo mansikka kangas, myymälässä myyjillä oli tuollaiset mansikka essut yllä vihreäpohjaisena. Aivan ihanan näköistä kangasta=) Näistä tulee sitten taas jotain ompeluksia.

-Hekku-