Kävin tällä kertaa suuremmassa ja isommassa Eurokankaassa. Kivalla paikalla mutta sinne on aina mentävä autolla,on sen verran pidemmällä. Liike oli valtaisa. Silmänkantamattomiin kankaita. Olin ihan pallo hukassa siellä mutta onneksi avukseni tuli eräs Heidi. Aivan ihana myyjä-innosti minua vielä enemmän ompelemiseen ja antoi hyviä vinkkejä. Jaksoi kuumuudesta huolimatta etsiä kanssani sopivia kankaita.

Hain nimenomaan puhelin mekkoon joko vihreää,mustaa,vaaleaa tai beigeä kangasta olkaimiin ja vyötäröön. Hylkäsin kolme kangasvaihtoehtoa ennen kuin löysin sopivan. Olen siitä jästipää että en anna periksi ennen kuin löydän sellaisen kankaan mitä mielessäni ajattelen. Vihdoin se sitten löytyi neljäntenä vaihtoehtona. Jos olisin ottanut jonkun muun vaihtoehdoista,olisi mekko jäänyt valmiina roikkumaan kaappiin. Sen pitää olla just eikä melkein=) Mulla on aina joku juttu vaatteissa mistä tykkään=)

Nyt on kankaat valmiina pestynä silitystä vaille. Kannattaa aina ennen ompelemista pestä kankaat jotta ovat sitten kutistuneet oikeaan kokoonsa. Ostin myös ompelulankaa ja olkaimiin mustat napit. Tosin mietein että tekisin tehosteompeleet mustalla langalla=)

Sitten ostin pinkkiin pallomekkoon sen vetoketjun=) Vihdoin pääsen sitäkin ompelemaan=)

Sitten ostin ihania pinkkejä kankaita ihan muuten vaan=) Näistähän saa tehtyä mitä vaan.milloin vaan=)

Sitten ostin ihailemaani muumi kangasta beigen värisenä=) Tästäkin tulee mekko kun löydän jonkun kivan kaavan=)

Ostin mustaa kangasta taskuja varten, kanttinauhaa, kuminauhaa ja vielä erästä kangasta. Se ei kuvassaan pääse oikeuksiina kun on vaalean violetti pohjaista- tätä samaa kangasta onkin minulla jo turkoosipohjaisena. Mutta myyjä vinkitti että kankaasta voi leikata kuvia ja aplikoida ne mekkoihin. Aivan loistava idea=)

Joten mekkokankaita riittää=) Ajattelin myös kokeilla tehdä neitoselle hameen mutta niistä sitten taas enemmän toisissa kirjoituksissa=)  Seuraavaksi saan aloittaa ompelemisen... Oi,oi,olen niin innoissani=)