5.5.2011

Kävin tänään pikaisesti Eurokankaassa. Tarkoituksena oli hakea pinkkiin kankaaseen kanttinauhaa ja löytyihän sitä. Samalla löytyi palalaarista valkoinen kankaanpala, hinta 2e. Ostin sen, jos kuitenkin laitan tuon pinkin kankaan alle aluskankaan kun on niin ohkasta kangasta. Myyjä sanoi,että raikkaan värinen mekko tulossa=) Niin onkin, tuli ittelle hyvä mieli siitä kyllä.

Sitten ostin toista kangasta varten mustaa kanttinauhaa, siitä aion tehdä kanssa jokunmoisen mekon.

Sitten matkaan tarttui muutakin, yllätys kun minä meen kauppaan.. Aina löytyy jotain... Palalaarista löytyi toinen poistopala, hintaa 3 euroa. Se oli kyllä hauskanen kankaan pala. Ostin siihen kanttinauhaa, joten eiköhän siitäkin meille tuu ihanainen mekko=) Aikas hauskan värinen=)

Elikkäs vinonauhat maksoivat 0,70centtiä/metri. Ostin kolmea erilaista; pinkkiä,mustaa, vihreää. Sitten ostin räätälinliitua-valkoista, jotta saan piirrettyä sillä kankaisiin kaavamallit. Sen saa pyyhittyä pois ja lähtee pesussakin, sillä vähän enempi hintaa, 3,10 euroa( tosin 2 palaa). Sitten poistopaloihin meni 5 euroa, eli yhteensä kaikki 11,25euroa. Ja vielä matkaan läksi kyläilyreissulta saadut nepparit, jotka saan ommella sitten liivimekkooni ja päälle "feikkinapit". Kyllä nyt kelpaa aloittaa suunnittelu.. Tuossa jo odottaa seuraava tyynyliina seuraavaa kaavaa varten silputtavaksi=)... Sormeni oikein syhyävät päästä kankaiden kimppuun=)  Eurokankaasta saa kanssa ostettua kaavoja,tosin niitä en sitten yhtään ehtinyt katsomaan saati miettimään, hinta alkaen 7 eurosta ylöspäin.